Princess Cake Cookie Bakery emulsion smaakstof (amandel, vanille, citroen)
OverzichtHeerlijke smaakstof om je koekdeeg of royal icing mee op smaak te brengen.
De LorAnn Professional Bakery Emulsions onderscheiden zich van geconcentreerde extracten door een rijke, robuuste en langdurige smaak. De emulsies zijn met name geschikt voor gebruik in meer extreme omgevingen, zoals bij verwerking bij hoge temperaturen. Een prima keuze voor alle zelf te maken taarten, bodems, cakes, koekjes, maar ook vullingen, icing en desserts.
Princess Cake and Cookie baking emulsion heeft een licht nootachtig smaakaccent met een ondertoon van citrus en vanille. Smaakcombinatie van vanille, amandel en citroen. Gebruik deze emulsie voor alle recepten die vragen om een vanille extract met een extra rijke smaak.
De emulsies zijn op waterbasis en een goed alcohol vrij alternatief voor de meeste extracten. Door geen alcohol te gebruiken, maar natuurlijke stabilisators en water, kan de emulsie blootgesteld worden aan grote hitte, zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.
Ingrediënten: water, propyleenglycol, natuurlijk- en kunstmatig aroma, xanthaangom. Dit product is: Kosher gecertificeerd, glutenvrij.
- Bevat 112 gram (ca. 110 ml)
- Geen alcohol
- Kosher
- Suikervrij
- Oplosbaar in water